top of page

Tasapainottelua vuodenkierrossa

Mitä sinun vuodenkiertoosi kuuluu tammikuussa? Hiljentymistä? Suunnitelmien tekoa ennen kuin kevään energia herättää toimintaan? Vai onko tämä sinulle toteuttamisen ja toiminnan kuukausi?

Tammikuu on perinteisesti elämäntaparemonttien ja pienien ja isojen hyvinvointilupausten aikaa. Usein muutokset kestävät koko loppu e…tammikuun. Nipin napin ehkä? Kuinka usein osaamme suhteuttaa muutoksen elämäntilanteeseemme realistisesti? Kuinka usein teemme muutoksen tulevaisuuden ihanneminällemme emmekä tämän hetkiselle itsellemme?


Tunnistatko realistisesti kuormitustasosi ja voimavarasi suhteessa haluamaasi muutokseen? Realistinen havaitseminen on olennaista, jotta tekemäsi muutokset vastaavat voimavaroja ja muutos on mahdollinen. Unelmamuutosta kohti voi mennä isoin tai pienin askelin.

Tiesitkö, että pienetkin muutokset rutiineihin vaativat muutosprosessin aivotasolla? Rutiinin muutoksen tekeminen vaatii siksi läsnäoloa, automaattiohjauksen pois kytkemistä arjessa juuri niissä hetkissä, kun usein säästämme voimavaroja olemalla automaattiohjauksen varassa. Kehon avulla löydämme tiemme tähän hetkeen ja voimme olla hereillä omassa tietoisessa ohjauksessa silloin, kun haluamme. Finding Flown valmennuksissa avataan ja tehostetaan kehon ja mielen vuorovaikutusta. Olemme erikoistuneet erityisesti kuormituksen ja palautumisen tasapainon ohjaamiseen niin kehon kuin aivojen osalta.


Miten järjestät arkesi niin, että voit hyvin? Finding Flown valmennuspalvelut tarjoavat tukea muutosten ohjelmoimiseen kohti hyvinvointiunelmaasi. Varauskalenteri on nyt avautunut alkuvuoden valmennuksille.

244 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page