top of page
canaria_440.jpg

Finding Flow

Finding Flow tarjoaa sinulle monipuoliset palvelut aivojen ja kehon terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Palveluita löytyy niin yksityisasiakkaille kuin työyhteisöille. 

canaria_423.jpg

Yritys

Finding Flow syntyi intohimosta ymmärtää kehoa ja mieltä sekä halusta tehdä parasta mahdollista koulutusta ja valmennusta aivojen ja kehon hyvinvoinnin mahdollistamiseksi asiakkaille.

 

Yrityksen juuret ovat valmennustyössäni, jossa olen tullut huomaamaan, että kaikille soveltuvia patenttiratkaisuja ei ole. Asiakkaan kanssa yhteisessä prosessissa jokaiselle löydetään yksilölliset hyvinvointia ja suorituskykyä lisäävät ratkaisut arkeen.

 

Yritys perustettiin, jotta sinunkin flowsi löytyy ja vahvistuu!

Mitä?

Teemme kehon ja mielen hyvinvointiin ja suorituskykyyn liittyviä koulutuksia sekä lyhyitä ja pitkiä muutosvalmennuksia yksilöille  ja yhteisöille.

Kehon avulla uusia mahdollisuuksia ongelmanratkaisuun! Tanssia työpaikoille, vapaa-ajalle ja luonnon keskelle.

Villivihannesopastuksissa ja -koulutuksissa opit tunnistamaan ja käyttämään puhtaan luontomme ilmaisia aarteita kotikeittiössäsi.

Luonnosta terveyttä mieleen ja kehoon.

Yhteistyökumppanien kanssa kokonaispaketit TYHY-, virkistys- ja koulutuspäiviin.

Dance Class

Kenelle?

Aivotyöläisille: koulutukset ja valmennukset kehon ja aivojen hyvinvoinnin vahvistamiseen ja aivojen suorituskyvyn optimointiin.

Jokaiselle ihmiselle, joka haluaa arkeen iloa ja energisyyttä kehon ja mielen hyvinvointia kehittämällä.

Luonnon ja luovuuden hyvinvointivaikutuksista kiinnostuneille.

 

Yrityksille ja yhteisöille koulutukset, valmennukset, TYHY-päivien ohjelmat, virkistyspäivien ohjelmat

 

Yksilöille valmennukset, tapahtumat, kurssit 

Kuka?

Finding Flown pääkouluttajana toimin minä, Janita Rannisto. Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK), tanssinopettaja (AMK), tanssija, koulutettu hortaohjaaja. Minulla on yli kahden vuosikymmenen kokemus tanssin ja kehonhuollon opetuksesta sekä yli kymmenen vuoden kokemus valmennustyöstä.

 

Olen suorittanut AMK tason erikoistumisopinnot Aivoterveyden edistämisessä ja Musiikin ja tanssin soveltavassa käytössä.

 

Vuosien varrella olen pitänyt osaamistani ajan tasalla käymällä useita lyhyitä kehonhuollon ja valmennuksen koulutuksia.

 

Uusimpana aluevaltauksena perehdyin yrttien terapeuttiseen käyttöön Henriette Kressin koulutuksessa.

Janita-laaja_edited_edited.jpg
image00115.jpeg

Miten?

Muutos pohjaa luonnollisuuteen.

Voit täydentää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keinovalikoimaasi kanssamme useilla eri tavoilla. Käytämme luonnollisia menetelmiä - ravinto, liike, lepo ja luonto.

Finding Flown avulla tulokset perustuvat itsesi kuulemiseen: opit havaitsemaan kehon ja mielen antamat merkit.

bottom of page