top of page
canaria_440.jpg

Finding Flow

Ohjaan aivotyötä tekevät yrittäjät ja asiantuntijat reaktiivisesta kaaoksesta hallittuun ja tuottavaan aivotyöhön, jotta he saavat palautumisen hallintaan arjessaan, koko ajattelunsa potentiaalin käyttöön ja voimavaroja myös vapaa-ajalle. Ja kyllä, myös vapaa-aikaa järjestyy, kun kesytät kaaoksen avullani!

canaria_423.jpg

Yritys

Finding Flow syntyi intohimosta tehdä parasta mahdollista koulutusta ja valmennusta aivojen ja kehon hyvinvoinnin mahdollistamiseksi asiakkaille.

 

Yritys perustettiin, jotta sinunkin flowsi löytyy ja vahvistuu!

Mitä?

Autan sinut terveellisen ja tuloksellisen aivotyön tekemiseen. Opit kanssani miten palautuminen tehostaa aivotyötä ja miten saat ajattelutyössä enemmän tuloksia pienemmällä ja ennen kaikkea kivemmalla ponnistelulla.

Kehittämälläni Viisas minä -menetelmällä muutat työskentelysi tuloksellisemmaksi ja terveellisemmäksi. Autan myös tiimejä ottamaan menetelmän käyttöön.

20230606_lanterra-249.jpg
20230606_lanterra-112.jpg

Kenelle?

Tärkeintä on, että työskentelen ihmisten kanssa, jotka ovat, valmiita työskentelemään  kokonaisvaltaisesti, valmiita sitoutumaan yhteistyöhön ja, joita uskon voivani auttaa.

 

Työskenneltyäni valmentajana ja kouluttajana huomaan kuitenkin, että ihanteelliset asiakkaani ovat aivotyöläisiä ja kuuluvat seuraaviin ryhmiin:

 

  • pienten ja keskisuurten yritysten yrittäjät

  • erityisesti palvelualan ja asiantuntija-alojen yrittäjät

  • freelancerit

  • yrittäjämäisesti työskentelevät  asiantuntijat ja esihenkilöt

Kuka?

 

Finding Flown pääkouluttajana toimin minä, Janita Rannisto.

Olen ottanut tehtäväkseni auttaa yrittäjiä ja asiantuntijoita saavuttamaan aivotyöskentelynsä täyden potentiaalin, jotta he voivat inspiroitua työssään ja kasvaa kohti unelmiaan. Intohimoni on muutoksen tekeminen kanssasi Sinun arkeesi ja elämääsi.

 

Koulutus:  fysioterapeutti (AMK), tanssinopettaja (AMK), AMK tason erikoistumisopinnot Aivoterveyden edistämisessä ja Musiikin ja tanssin soveltavassa käytössä, tanssija, koulutettu hortaohjaaja,

20230606_lanterra-148.jpg
image00115.jpeg

Miten?

Muutos pohjaa luonnollisuuteen.

Voit täydentää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keinovalikoimaasi kanssamme useilla eri tavoilla.

Kaikkein tehokkain muutos tehdään 12 viikon pituisella Viisas minä 1:1 -premium menetelläni. Se tuo arkeesi keinot tuloksellisempaan ja terveellisempään aivoilla työskentelyyn.  Käytän ainutlaatuista Viisas minä - menetelmääni opettaakseni sinulle miten saat ajattelun kapasiteettisi tehokäyttöön ja johdat itseäsi terveelliseen ja tulokselliseen työskentelyyn.

bottom of page