top of page
canaria_449.jpg

Palvelumme

Työyhteisöjen koulutukset ja valmennukset on fokusoitu työhyvinvoinnin, aivoterveellisen työnteon ja aivotyön tuottavuuden lisäämiseen.
Yksityisasiakkaiden yksilö- ja pienryhmävalmennuksissa ohjataan asiakkaita luomaan itselleen yksilöllisiin tarpeisiin vastaava kokonaisvaltainen kehon- ja mielenhuolto-ohjelma. 

image00024.jpeg

Kevään Teema Tyhyt nyt varattavissa

Kevään Teema Tyhyt

LuontoTyhy

Luonnon voimaa, rentoutumista ja rauhoittumista. Luonnon vaikutus hyvinvointiin ja terveyteen on tutkitusti monipuolinen. Päivässä voimaannutte luonnon äärellä ja opitte villiyrttien keruun perusteet ja villiyrttiharrastuksen terveyttä tukevista vaikutuksista. Päivän aikana nautitte Simulan tilan herkulliset tarjoilut läheltä ja luomusti ja tietenkin villiyrtein höystettynä.

Tuu Huilaan!

Tyhy-päivä ammattimaiseen huilaamiseen. Koulutuksellisen tyhypäivän keskiössä on palautuminen ja palautumisen vaikutukset työtehoon ja hyvinvointiin. Päivä sisältää ihanaa palauttavaa kokemuksellisuutta sekä tietoa ja keskustelua palautumisesta ja sen mahdollistamisesta työpäivien sisällä.

Kerää ja kokkaa -tiimipäivä
Tiiminne  kokkaa villiyrtteihin pohjautuvan herkullisen menuun ja kerää siinä käyteyt villiyrtit.  Opitte villiyrttien turvallisen keruun ja käsittelyn  aakkoset sekä tunnistamaan useita villejä vihanneksia ja yrttejä. Ateria kokataan ja anutitaan Simulan tilalla Maisemakota Lyhdyssä.

Tervetuloa viettämään unohtumaton päivä luonnonhelmassa virkistäytyen ja herkutellen!

Tiedustelut ohjelmista ja varaukset:

janita.rannisto(at)gmail.com / 040 2422519

elina(at)lanterra.fi / 040-743 4636

Katso lisää palveluistamme Tyhy- ja koulutuspäivä kokonaisuudet

tyhy-koulutus-virkistys
image00228.jpeg
bottom of page