top of page

Tuottavan ja terveellisen aivotyön valmennus käynnistyy pian!

Kuinka voin TODELLA konkreettisesti auttaa muita taklaamaan aivotyön sudenkuopat, joihin olen vuosien varrella itse kompastellut? Tämä kysymys on ohjannut yritykseni palvelukehitystä sen perustamisesta asti.

Omalla ammattiurallani olen törmännyt aivotyön johtamisen ongelmaan niin oman osaamiseni osalta kuin yleisemmin. Vai miltä kuulostaa: Aivojen kuormitus tunnistetaan huonosti ja/tai liian myöhäisessä vaiheessa, aivojen palautumista ei osata tukea riittävästi ja aivotyötä ei osata johtaa tehokkaasti ja terveyttä ylläpitävästi. Joten työpäiviin mahtuu uskomaton määrä sekavuutta, virheitä ja niiden korjailua, aivosumua ja ärtyneitä ihmisiä. Kaiken kaikkiaan monet ihmiset pinnistelevät ja ponnistelevat työssään hyvin ahkerasti kykenemättä kovinkaan kirkkaaseen ajatteluun saati tehokkaaseen ongelmanratkaisuun. Aivoterveydestä puhumattakaan!

Tähän on tarjolla ratkaisuksi monia koulutuksia ja valmennuksia joissa tarjotaan tietoa ja ohjeita, miten toimia, mutta niissä ohitetaan perimmäinen syy, joka ylläpitää ongelmia kaikesta tiedosta huolimatta. Se syy on kykenemättömyys tunnistaa oman kehomielen tarpeita ja erilaisia vireystiloja itsessä ja muissa sekä osata vastata ja vaikuttaa niihin aivotyön kannalta tuloksellisesti..

Perustettuani yrityksen, huomasin, kuinka uskomattoman paljon hyötyä minulle yrittäjänä on monipuolisesta oman aivotyön johtamisen osaamisestani. Halusin kehittää palvelun, joka auttaa muita yrittäjiä ja freelancereita johtamaan itseään yhtä terveelliseen ja tehokkaaseen aivotyöhön. Mutta minulta puuttui tarpeeksi kokonaisvaltainen ja TODELLISET loppuelämän tulokset asiakkaiden arjessa mahdollistava palvelukonsepti. Kunnes! Juuri ennen joulua, päätettyäni, että loppuvuoden lomailen ja tuumailen konseptointia uuden vuoden puolella, törmäsin juuri sellaiseen koulutuksen, henkilökohtaisen valmennuksen ja ryhmän tuen mahdollistavaan konseptiin, jota olin etsinyt. Lomailut jäikin sitten vähemmälle ja uusi palvelu on nyt testikierrosta vaille valmis lanseeraukseen. Kuinka huippua!


Haluatko tietää lisää miten voit saada pysyviä muutoksia aivotyösi terveellisyyteen ja tehokkuuteen ilman vuosien ramppaamista työhyvinvointikoulutuksissa ja -valmennuksissa? Jos haluat lisätietoja laita minulle viesti: TESTI numeroon 040-2422519. Toimi nyt, sillä testiryhmä aloittaa 26.2.2024.

24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

留言


bottom of page