top of page

Oletko ystävä itsellesi?

Oletko yhtä armollinen itsellesi kuin läheisillesi? Huollatko itseäsi kuin parasta ystävää? Jos vastasit kyllä, kaikki hyvin! Jos vastaus on ei, olisiko nyt aika muutokselle? Voisitko tulla itsesi parhaaksi ystäväksi?


Finding Flow tukee muutoksen tekemisessä. Finding Flown kokonaisvaltaiset valmennukset tähtäävät kuormituksen ja palautumisen optimointiin asiakkaan voimavarojen ja toiveiden mukaisesti edeten. Valmennuksessa huomioidaan yksilöllisin painotuksin uni, liikunta, palauttavat keinot, lepo, ravitsemus, arjen aivoergonomia, sosiaaliset suhteet, tietoisen läsnäolon taidot, luontosuhde sekä kulttuuri hyvinvoinnin tukena.
Kun kuormituksen ja palautumisen välinen tasapaino on kunnossa:

  • jaksat innostua ja iloita

  • energiaa riittää siihen mihin haluat sitä laittaa

  • nautit läheisien kanssa olosta

  • ajatus juoksee kirkkaana

  • olet läsnä kehossasi ja teet tietoisia valintoja arjessasi
Ystävänpäiväviikolla on hyvä aloittaa olemaan ystävällinen itselle! 14.-19.2.2023 kaikki Finding Flown yksilövalmennuspaketit -10% (Sysäys, Muutosretki ja Muutoksen polku).
Finding Flown valmennuksissa keskiössä on muutosprosessin tukeminen. Opit valmennuksen aikana johtamaan omia muutosprosessejasi tulevaisuudessakin tuloksekkaasti. Lisäksi kukin asiakas saa yksilöllisesti suunnitellut ohjelmat ja keinot arkeensa.


Valmennan sinua yli kymmenen vuoden kokemuksella kuormituksen ja palautumisen optimoinnin kouluttamisesta ja valmentamisesta. Pohjakoulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK) ja tanssinopettaja (AMK). Näiden koulutusten lisäksi olen perehtynyt ihmisen hyvinvointiin laajasti eri näkökulmista monissa eri koulutuksissa.


Ihanaa ystävänpäivää ja rakkaudellista viikkoa! Ollaan ystävällisiä itsellemme ja toisillemme,


Janita

89 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page