top of page

Huomio aivojen käyttäjät 🧠 🧠 🧠 !

Viisas minä -ohjelmani beta-vaihe on käynnissä ja ensimmäisistä tuloksista nautitaan jo näin kesän korvalla 💚. Etsin kevään/alkukesän aikana vielä 2-3 aivotyöläistä, jotka työskentelevät yrittäjinä tai yrittäjämäisesti ja, jotka ovat valmiita työskentelemään paremman palautumisen mahdollistamiseksi ja luopumaan stressistä ja kiireestä, jotka syövät työtehoja ja hyvinvointia.


Olet etsimäni henkilö, jos olet valmis ottamaan tarvittavat askelet palautuaksesi paremmin ja nostaaksesi aivotyöskentelyn tehot ja terveellisyyden uudelle tasolle seuraavien 12 viikon aikana (aikataulu mahdollista sovittaa yksilöllisten tarpeiden mukaan).Olen erikoistunut työikäisten aivoterveyden ja aivotyön tehokkuuden edistämiseen kokonaisvaltaisin keinoin. Valmennuksissani valmennettavat todella saavat kestäviä ja konkreettisia tuloksia, koska paneudumme ajatus- ja toimintamalleissa oleviin yksilöllisiin JUURISYIHIN, jotka ovat palautumisen ja parempien aivotyön tehojen esteenä. 


Keinovalikoimassa olennaisessa osassa ovat keholliset menetelmät. Niiden avulla päästään vaikuttamaan palautumiseen ja ajattelutoimintoihin suoraviivaisesti: sekä palautumisella että ajattelulla on kehollinen perusta! 


Opetan sinua luomaan rutiinit, joiden avulla keho tukee aivotyötäsi ja hyvinvointiasi arjessasiEnnen kuin lanseeraan uuden kokonaisvaltaisen valmennuskonseptini täyteen hintaan, etsin testiasiakkaita, jotka haluavat:


💚vähentää stressiä

💚lisätä selkeyttä ja palautumista työpäiviin

💚saada käyttöönsä aivojensa kapasiteetin aiempaa tehokkaammin.


Kiinnostuitko?

Hae mukaan Viisas minä -ohjelman testiryhmään varaamalla aika ilmaiseen tilannekartoitukseen täältä tai lähettämällä tekstiviesti TESTI, numeroon: 040-2422519.

1 katselukerta0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page